P5

 

MONITORS/ES

MUSSOLS 

Mari P.

ÀLIGUES

Mari P.

ÒLIBES

Conchi

FALCONS

Conchi

 
coronavirus-4981176_1920_edited.png

MESURES PREVENTIVES
COVID-19

 

IMPORTANT

Durant el mes de setembre no hi haurà el registre diari a través de la plataforma. Si hi ha cap incidència us enviarem un mail amb la informació. A partir del mes d'octubre ja funcionarà i podreu consultar totes les incidències en l'apartat de menjador de la plataforma.


Aquest curs no s’escriuran les notes en l’agenda, es comunicaran a través del registre diari de l’espai de menjador de la plataforma.

 

HORARIS I ESPAIS

 • La professora portarà els alumnes fins la porta del menjador (P5A: 12.45h, P5B: 12.55h, P5C: 13h, P5D: 13.05h). 

 • L’alumnat de P5 entrarà a dinar seguint el següent ordre: P5A a les 12.45h, P5B a les 12.55h, P5C a les 13h i P5D a les 13.05h. Tots els grups ho faran en el nou menjador. 

 • Cada grup classe estarà en el pati, en el seu espai corresponent, fins que arribin les 14.40h, que és quan aniran a les classes amb la monitora. 

 • Els dies de pluja disposarem d'un espai tancat, també separat per cursos i classes.

    

 

ESPAI PATI

 

ESPAI MENJADOR

 • Entre els i les alumnes d’un mateix grup bombolla no cal deixar espai, però sí que caldrà deixar mínim una cadira de separació entre els alumnes que són de classes diferents.  

 • Els alumnes que dinin en el nou menjador es trobaran la safata amb el menjar en les taules. L’alumnat que dini en el menjador habitual (a excepció de P3, P4 i 1r de primària que també es trobaran el menjar en les safates), hauran de passar pel self service (amb la mascareta posada). La monitora de suport del menjador els prepararà les safates amb els coberts i gots, per tal d’evitar que diferents persones toquin els estris de dinar. 

 • Quan acabin de dinar hauran de demanar permís al monitor/a per recollir (amb la mascareta posada) i hauran de tornar a seure fins que acabin de dinar la resta de companys/es de la seva classe. En el cas de P3, P4, P5 són els monitors/es els encarregats de recollir les safates. 

 • Els monitors/es són els encarregats de servir l’aigua i de repartir tot el menjar, inclòs el pa. 

 • Els menjadors s’aniran ventilant constantment i cada cop que surti un grup el monitor/a encarregat desinfectarà l’espai utilitzat. 

 

HIGIENE

 

Tots els alumnes han de tenir una correcta higiene de mans. ​

Cada monitor/a tindrà un dispensador de solució hidroalcohòlica que faran servir amb l’alumnat del seu grup.


Caldrà rentar-se les mans abans d’entrar a dinar, després de dinar, abans de pujar a les classes, quan es vagi a l’WC, així com en altres casos que es consideri important. Quan no sigui possible fer-ho amb aigua i sabó es farà ús de la solució hidroalcohòlica.

Cal portar la bata correctament cordada. 


LAVABOS

  

Durant aquest curs, a conseqüència de la COVID l'alumnat no es podrà rentar les dents després de dinar.

Caldrà demanar permís al monitor/a per poder accedir al lavabo, ja que hi haurà control d’aforament. 

PATI


No es pot fer servir cap mena de material durant l’estona del servei de menjador. 

Cada grup bombolla tindrà el seu espai establert, tant pels dies que no plou com pels dies de pluja.

PROTOCOL COVID


L’escola seguirà el mateix protocol que us ha fet arribar el centre en el cas d’una sospita de COVID. Podeu trobar el protocol de l’escola penjat en la pàgina web del centre.

 

Qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres
menjador@safasp.net

 

MENJADOR

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now